Savisaappaissa yli Atlantin- Julkistamistilaisuus!

3.3.2016

Ilmoittaudu viimeistään 15.3. osoitteeseen krista.uusitalo@loimaa.fi

Savisaappaissa yli Atlantin julkaistaan päivitetty versio 22.3.2016, klo. 18.00 Kauppalan Kyökissä Loimaalla!

Mieleenpainuvia tarinoita, unohtumattomia seikkailuja, sekä opettavaisia kulttuurishokkeja. Tätä kaikkea voi asuminen Amerikassa pitää sisällään.

Pauli Salmisen "Savisaappaissa yli Atlantin" päivitetyssä versiossa on uusia mielenkiintoisia kertomuksia Amerikan suuruuden ja monimuotoisuuden kokeneilta matkailijoilta. Yhdysvaltoihin päätyneet loimaalaiset kertovat, mitä kaikkea heidän vuodet rapakon toisella puolella ovat pitäneet sisällään.

Puhujavieraina tilaisuudessa Suomi-Amerikka yhdistysten liiton liittohallituksen puheenjohtaja ja lehdistöneuvos Kristiina Helenius, sekä Suomi-Atlantti seuran pääsihteeri Terhi Suominen.

Ilmoittautumiset 15.3 mennessä osoitteeseen krista.uusitalo@loimaa.fi

Tervetuloa!