Tervetuloa Loimaan Seudun Suomi-Amerikka Yhdistyksen nettisivuille!

22.8.2014

San Antonio, Texas ©Emilia Vuorela

Welcome! Olet juuri rantautunut Loimaan Suomi-Amerikka yhdistyksen nettisivuille. Täällä pääset tutustumaan yhdistyksemme toimintaan, sekä tietenkin kuulet ensimmäisten joukossa uusimmista tapahtumistamme.

Osalle ihmisistä Amerikka on toistaiseksi vieraaksi jäänyt maa, josta on vain kuullut televisiosta, lukenut lehdistä tai tuttu on kertonut tarinoita "Amerikan-reissusta." Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on oma tarinansa USA:sta, toisilla lyhyempi, toisilla pidempi. Tarinan pituudesta huolimatta, maa ihmisineen ja kulttuureineen on jäänyt pysyvästi sydämiin. Siksi on perustettu Loimaan Seudun Suomi- Amerikka yhdistys. Oli sinulla oma Amerikan tarina tai ei, olet enemmän kuin tervetullut liittymään jäseneksemme!

Best Regards,

Loimaan Seudun Suomi-Amerikka Yhdistys Ry